НАЈПРОДАВАНИ ДИМЕНЗИИ ЗА ГУМИ

Патнички и SUV
(4x4)

Гуми

Полутоварни (КОМБЕ)

Гуми

Товарни

Гуми

 • Бандажи

  MODEL B0173

  🔴 Дијаметар : 17

  🔴Број на дупки: 5

  🔴Растојание: 5/112

  🔴 Бојa : Сива, Црна

  • Достапни димензии :

  🔴 R17 7,5×17 5/112 ET40 57.1

   

 • Бандажи

  MODEL 984

  🔴 Дијаметар : 18

  🔴Број на дупки: 5

  🔴Растојание: 5/100 , 5/112

  🔴 Бојa : Сива, Црна

  • Достапни димензии :

  🔴 R18 8×18 5/100 ET35 57.1

  🔴R18 8×18 5/112 ET3540 66.6

 • Бандажи

  MODEL B0121

  🔴 Дијаметар :20

  🔴Број на дупки: 5

  🔴Растојание: 5/130

  🔴 Бојa : Сива, Црна

  • Достапни димензии :

  🔴R20 9.5×20 5/130 ET55 71.6

 • Бандажи

  MODEL TZ871

  🔴 Дијаметар : 21

  🔴Број на дупки: 5

  🔴Растојание: 5/112

  🔴 Бојa : Сива, Црна

  • Достапни димензии :

  🔴R21 9×21 5/112 ET26 66.45

  🔴R21 10×21 5/112 ET19 66.45

 • Бандажи

  MODEL 904

  🔴 Дијаметар :18

  🔴Број на дупки: 5

  🔴Растојание: 5/112

  🔴 Бојa : Сива, Црна

  • Достапни димензии :

  🔴 R18 7,5×18 5/112 ET42 57.1

   

 • Бандажи

  MODEL 901

  🔴 Дијаметар : 18

  🔴Број на дупки: 5

  🔴Растојание: 5/112

  🔴 Бојa : Сива, Црна

  • Достапни димензии :

  🔴R18 7.5×18 5/112 ET43 57.1

 • Бандажи

  MODEL TZ224

  🔴 Дијаметар : 19

  🔴Број на дупки: 5

  🔴Растојание: 5/130

  🔴 Бојa : Сива, Црна

  • Достапни димензии :

  🔴 R19 9×19 5/130 ET59 71.6

   

 • Бандажи

  MODEL 834

  🔴 Дијаметар :19

  🔴Број на дупки: 5

  🔴Растојание: 5/112

  🔴 Бојa : Сива, Црна

  • Достапни димензии :

  🔴 R19 8×19 5/112 ET41 57.1

   

НАПРАВИ НАРАЧКА ВО СЛЕДНИТЕ ЧЕКОРИ

ЧЕКОР 1

Одберете ја димензијата која ви е потребна

ЧЕКОР 2

Додади го избраниот производ во кошница

ЧЕКОР 3

Пополни ја формата и испрати ја нарацката

Вулканизерски услуги

Најдобар вулканизер во градот! Искусниот тим и најновата технологија ви ги нудат сите видови на вулканизерски услуги, лепење балансирање на сите видови гуми.

Нашата ДЕЈНОСТ

Пневматици за патнички возила

Избор на голем асортиман на брендови за вашите пневматици!

Најнови модели на бандажи

Бандажи за вашиот автомобил од квалитетниот асортиман!

Промена на вашите пневматици и вулканизација!

Квалитетна работа и ангазираност за секој клиент

Пневматици за товарни возила

Пневматици за товарни возила!

ПРЕМИУМ

БАНДАЖИ

ПОГЛЕДНИ ГО НАЈНОВИОТ ЦЕНОВНИК

Блог