⚠️Големо намалување на камионскиот асортиман на MATADOR⚠️

на
Категории: Post Formats
↪315/70 R22.5 – Предна (FHR4)
↪385/65 R22.5 – Приколка (THR4)
↪315/70 R22.5 – Погон (DHR4)
За повеќе инфо јавете се на:
☎️02/3112-100 или
📱070/219-093