Категорија: Post Formats

на
↪Одличен квалитет
↪Бандажите се италијански реплики
↪Избор на гуми од брендовите: Windforce и Sunwide
↪За останатите димензии и модели побарајте слика и цена на:
📩Директна порака на Facebook
📲Мобилен/Viber: 070-359-290
☎️Телефон: 02/3100-696 или 02/3112-100
🌐Локација: Бул. 8ми Септември (спроти Toyota)