Категорија: Uncategorized

на
⭕ВРВНО НИВО НА ЗАШТИТА ПРИ ПРОЛИЗГУВАЊЕ НА ВЛАЖЕН ПАТ (АКВАПЛАНИРАЊЕ)✔
⭕ВРВЕН КВАЛИТЕТ✔
⭕ПРЕМИУМ БРЕНД НА CONTINENTAL✔
⭕2 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА✔
🆕️Произведени 2019/20
↪За купени 4 гуми од брендот Uniroyal добивате гратис монтажа и балансирање
За повеќе инфо: 📲Mобилен/Viber - 070-359-290